the NachtKabarett

This is a translation.
For the original article, click here.
Bookmark and Share
"Puukko-Mackie", Kurt Weillin
& Bertold Brechtin Kolmen Pennin Oopperassa
Manson, noin Huhtikuussa 2003,
esittäen "Puukko-Mackieta".

Alkuperäinen kirjoitus ja sisältö © Nick Kushner
Käännös: TheMagician

Kurt Weill, saksalainen muusikko, joka nousi kuuluisuuteen 1920-luvulla, oli tunnetuin säveltämästään musiikista laulunäytelmään 'Kolmen Pennin Ooppera', sinä aikana elävän Bertold Brechtin teokseen, ja Weill on erittäin tunnetun kappaleen 'Puukko-Mackien' säveltäjä. Manson on maininnut Weillin useita kertoja olleen vaikutteena 'The Golden Age Of Grotesque' albumille, sekä työn, että sen aikakauden ja kontekstin, jossa hänen työnsä tapahtui, heijastamiseen, 1920-luvun Saksassa enimmäkseen. 'Groteski Burleski' sooloesitysten aikana Manson lauloi, 'The Dope Show' kappaleen sekä albumin nimikkokappaleen rinnalla, Weillin tunnetun 'Alabama Song' tai 'Whiskey Bar' kappaleen, melodian, jonka on tunnetusti coveroinut muut musikaaliset legendat kuin David Bowie ja Jim Morrison.

Seuraava ote on poimittu samasta päiväkirjaviestistä Mansonin internetsivulta, jossa yllä oleva muotokuva paljastettiin..

"Päättäväisenä suuntasin Ekspressionismin synnyinkotiin, hyräillen Kurt Weillin Alabama Song kappaleen. Oli aika Groteskille Burleskille ja tusinoille hiiriä vilistä Kinderfeldistä. Heidän poliittiset elimet piti poistaa ja asetimme ne muodostelmaan, luoden metaforisen 'kysymysmerkin'."
Marilyn Manson
21.04.2003
MarilynManson.com
Toinen kuva samasta sarjasta kuvia,
jotka näytettiin Peroun internetsivustolla.
Manson 11.04.2003, esittäen Alabama Song kappaleen osana
Live Kabaree Esitystä Berliinissä.
Weimarin aikakauden kuva bändistä koostuen Bertold Brechtista (joka kirjoitti Kolmen Pennin Oopperan) klarinetin takana, tuubisti Karl Valentista, laihasta saksalaisesta klovnista, Liesl Karlstadtin kanssa, toinen klovni. Tätä kuvaa itse asiassa käytettiin subliminaalisessa flash introssa Mansonin internetsivustolla sen ajanjakson aikana.